Schilderwerk specialist van Nederland

Jarenlange ervaring.

Deskundig personeel en

Specialistisch materiaal!

YAKUP STUCADOORS

SCHILDERWERK

Latexverf spuiten is de meest moderne vorm van muren sauzen. De trends van 2020-2021 in schilderwerk. Yakup Stucadors is gespecialiseerd, professioneel, resultaatgericht en deskundig in schilderwerk. Met een airless verf spuitmachine wordt de verf onder hoge druk op de muren gespoten. Zodat er geen banen en strepen van het rollen ontstaan. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht door onze ervaren latexspuiter.
In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouwwoningen eerst duinpleister aan waarna wij deze deskundig afwerken met een strakke airless verflaag. Bij Yakup Stucadors is uw nieuwbouwwoning binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten, zodat u snel verder kunt met het inrichten van uw woning.

Heeft u nog vragen over het schilderwerk? Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs
Betrouwbaar en vakkundig
Snel en flexibel inzetbaar
Gratis opname en advies op locatie
5 jaar GARANTIE

Reviews

We zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk werk dat we uitvoeren. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd? Laten we contact opnemen!

U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! Vul dan het offerteformulier in. Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!