Stucwerk specialist van Nederland

Jarenlange ervaring.

Deskundig personeel en

Specialistisch materiaal!

YAKUP STUCADOORS

STUCWERK

De afwerking van wanden en plafonds met kalk en gips is de algemeen omschrijving van Stucwerk. Maar er zijn zoveel soorten stucwerk, wat is nu de beste keuze? Stucen wordt gedaan om de muur een strakke en rechte afwerking te geven. Het doel is om alle oneffenheden te verwijderen. Met stucwerk zorgen we dat uw nieuwbouwhuis of bestaande woning plafonds en wanden strak worden afgewerkt.
Onze meeste stucadoors werkzaamheden wordt machinaal uitgevoerd en dat geldt ook voor airless latex spuiten, maar we werken ook nog met de hand. Met onze stuc systeem is de hele nieuwbouwwoning in 2 dagen droog en klaar voor latex spuiten. Uiterlijk een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 werk dagen afgerond. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over stucwerk.
Hoge kwaliteit tegen een lage prijs
Betrouwbaar en vakkundig
Snel en flexibel inzetbaar
Gratis opname en advies op locatie
5 jaar GARANTIE

Reviews

We zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk werk dat we uitvoeren. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd? Laten we contact opnemen!

U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! Vul dan het offerteformulier in. Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!