Tegelwerk specialist van Nederland

Jarenlange ervaring.

Deskundig personeel en

Specialistisch materiaal!

YAKUP STUCADOORS

TEGELWERK

Op zoek naar tegelwerk voor uw keuken, badkamer of toilet? Naast stucwerk leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig tegelwerk. Met vakbekwame tegelzetters en jarenlange ervaring kunnen wij elk soort tegelwerk aan. Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, het betegelen van de toilet of het betegelen van uw keuken.
Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen om zo de perfecte eigen sfeer voor u te creëren. We werken met uiterste precisie en leggen de tegels dan ook precies en secuur. Voor zowel grote projecten als particulier werken wij als tegelzetbedrijf. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw tegelwerk.
Hoge kwaliteit tegen een lage prijs
Betrouwbaar en vakkundig
Snel en flexibel inzetbaar
Gratis opname en advies op locatie
5 jaar GARANTIE

Reviews

We zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk werk dat we uitvoeren. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd? Laten we contact opnemen!

U kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen! Vul dan het offerteformulier in. Aarzel niet om met ons contact op te nemen! We staan graag u te woord!